Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 22, 2011

Tak siap lagi

Assalamualaikum...

Hari Sabtu..sepatutnya umie nak g kenduri persandingan member umie di Kluang..last2 xjadi lak saat-saat akhir sb ada org dtg nak renovate rumah...

actually nak tunggu gak org dtg pasangkan grill..
last2 x jadi sb grillnya x siap sepenuhnya lagi...

petang ahad tu umei dan mr. hubby g tempat org wat grill tu..sekali tengok dia tengah siapkan..
kali ni hanya 2 org jer yang wat grill tu sb yang sorang lagi cuti..sebab tu grill tu lambat ckit nak siapkan..kalu ikutkan duenyer 2 minggu blh siap..minggu ni dah nak masauk minggu ke 3 dah...



umie tempah grill ni kat Bandar Bukit Mahkota..x jauh dari Nilai tu..
ni kawna ofis mr. hubby yang rekomenkan
so...harganya pun ok sb umie ambik patern yang simple jer...itu pun harganya rm8 perkaki...
kalu yang byk ukir tu mahal la ckit...
ni semua pintu n tingkap kena wat..so byk la bajet diperlukan...

kalu ikutkan..minggu ni dah start pindah barang ke rumah baru tu...
tp memandangkan grill x siap lagi..so..xleh la nak antar barang lagi..
just kemas apa yang patut je kat quarters tu..

dan minggu ni pulak minggu umie balik Sarawak...
xsabar dah rasanya nak sampai rumah ni...
home sweet home...




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...