Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 22, 2011

akhirnya dapat gak makan

Assalamualaikum...

Ahad lepas...
g rumah kat Banting...
nak g tanam cili n daun sup..letak dalam pasu...xtau hidup ke x tu nanti..hehhe...

hari lak hujan renyai-renyai...
lepas zohor...mr. hubby azankan rumah dan pagarkan rumah
umie lak boleh lak landing dalam kereta tido..penat sangat rasanya...

petang tu pulak sblm asar..gerak ke nilai..
nak cari divider
thanks en. google..contohnya mcm ni la ruper divider tu...

actually divider ni umei nak letak kat bawah tangga sb nak tutup kawasan bawah tangga tu then boleh la wat jadi mcm stor kat bawah tangga tu..heheh...amacam..bijak x idea tu..hehhe

dah angkut 2 divider tu..so..terpaksa la umie dok belakang jadi mem besar lak...sb divider ni panjang..so kena la baringkan dari kerusi depan ke belakang...




balik dari Nilai 3 singgah lak Tesco Nilai...
teringin lak nak makan Yee Mee ni..
umie makan ayam..mr. hubby makan cendawan...
umie makan yee mee..mr. hubby makan kuah...hehhee...
sedap..nanti nak g makan lagi la..bolleeehhhh???




1 comment:

  1. akakk singgah sini...owhh makan2 kat tesco ehhh....baru bukak tuu...dekat ngan opiss akakk....

    salam kenal2...jommm singgah vlog akakkk...kiter makan meatballs kat ikea nakkk....

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...