Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 22, 2011

Mangga Sedap.

Assalamualaikum...

Hari Ahad ri tu g Nilai 3...
nampak la org beli buah mangga manis tu..
kata kat mr. hubby nak beli..dia kata tunggu lepas balik dari food court nak p singgah..

so..beli la 3 kilo = RM10.00
dapat la..11 biji...ada yang masak..ada yang masih hijau lagi...
bayangkanlah u all..umie makan buah ni dalam kereta dah 3 biji...
mr. hubby pun terkejut sb time tu umie dok belakang...sb baunyer tu yang xtahan tu..
melambai-lambai nak minta di makan jer...hahahhaa




kepada ibu mengandung diluar sana...jgn terliuq yer..hehehe...

sedap tau...nanti nak g pasar Putrajaya nak g beli buah nilah kalu ada jual kat situ...




1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...