Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 22, 2011

Mangga Sedap.

Assalamualaikum...

Hari Ahad ri tu g Nilai 3...
nampak la org beli buah mangga manis tu..
kata kat mr. hubby nak beli..dia kata tunggu lepas balik dari food court nak p singgah..

so..beli la 3 kilo = RM10.00
dapat la..11 biji...ada yang masak..ada yang masih hijau lagi...
bayangkanlah u all..umie makan buah ni dalam kereta dah 3 biji...
mr. hubby pun terkejut sb time tu umie dok belakang...sb baunyer tu yang xtahan tu..
melambai-lambai nak minta di makan jer...hahahhaa




kepada ibu mengandung diluar sana...jgn terliuq yer..hehehe...

sedap tau...nanti nak g pasar Putrajaya nak g beli buah nilah kalu ada jual kat situ...




1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...