Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 23, 2011

My Ole-Ole

Assalamualaikum....

tiap2 hari umie wat auto publish jer n3..sb tulah terbanyak dari bulan biasa lak n3 bulan 3 ni..

untuk n3 kali ni umie nak promte kat u all mengenai Yayasan Salam
Yayasan Salam ni adalah merupakan sebuah badan bukan kerajaan yang bukan mementingkan keuntungan....

so..yang umie nak promotekan ni adalah untuk sesiapa yang berada di Sarawak yang ingin menderma tu boleh la berbuat demikian...




Untuk My Ole-Ole kali ni adalah sempena sambutan Hari Gawai di Sarawak..dan sumbangan u all semua akan dihulurkan kepada golongan yang akan menyambut Hari Gawai yang tidak berkemampuan... Sblm ni pun pernah gak ada My Ole-Ole untuk Hari Raya Cina..dan bulan 6 ni adalah untuk perayaan Gawai Dayak, Hari Raya Puasa pun ada dan juga hari Krismas..
umie ni tolong kawan umie yang kerja di Yayasan Salam Sarawak promote ni..hehhe

semua sumbangan adalah berbentuk makanan kering seperti beras, gula, susu, bihun dan byk lagi lah..kalu sesiapa yang luar dari Sarawak..yang ingin menderma wang RM pun boleh...dan untuk maklumat lanjut mengenai My Ole-Ole ni boleh la click sini ----> My Ole-Ole

so kepada sesiapa yang berminat mengenai Yayasan Salam Malaysia(Sarawak) tu..boleh la klik pada banner tu...




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...