Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, January 11, 2011

Kadang-Kadang ada kerja..kadang-kadang tak der...kalu xda kerja aku online jer la....

Assalamualaikum...

hari ni...pagi-pagi xda kerja nak wat...
pegawai umie lak g PD riki tempat utk kursus...dan hari khamis ni lak Umie ke Bukit Tinggi...teman pegawai riki tempat utk kursus untuk Team Building kat situ pulak..
kalu dah pegawai xda..so kerja pun xdalah nak wat..
kalu x pun umie godek jer pc ni..tengok gambar-gambar lama dalam pc ni ha...dah nak masuk 5 thn dan ni..


kalu x pun beronline jer la kerjanya...g jalan-jalan ke blog org blajar cara nak wat tutorial ker...
umie kalu coding ni xlah blur sgt kalu nak ikut sb memang dah ada basic dlm coding ni..cuma bidang kerja x ke arah nak wat coding ni..dah dapat tawaran kerja melibat kertas ni...alhamdulillah..ada gak kerja...
kalu wat kerja melibatkan coding ni pulak xlama beruban la rambut umie ni..dok asyik fikir coding yang sentiasa ada ralat jer nanti...
dulu time blajar pun..kalu ada assigment melibatkan coding ni memang x angkat la dari depan pc selagi x berjaya...

dah teringatkan time blajar dulu ada gak rasa nak sambung blajar...tp...ada tpnya lagi...hehhe
otak ni mcm xmampu nak sumbat dah ni sb xdpt nak bagi masa sepenuhnya...
kalu kat rumah..boring...umie duduk online sambil tengok tv sampai la mengantuk..nasib baik la suami umie ni jenis x kisah...masing-masing balik rumah buka lappy masing-masing...dia ada gak la tujuan nak buka lappy sb wat assignment..umie lak kerja nyer chatting, tgok youtube sampai lebam, surfing, blogwalking ke blog org..dah sampai waktu tido..off lappy...
everyday wat rutin yang sama...


almaklumla..blm pun lagi dikurniakan anak..so..rutin kerja tiap2 hari pun sama jer...
kalu lah ada anak..mcm mana la rutin hariannya nanti kan..mesti sibuk memanjang dan nak online pun jarang...
lagi pun majoriti kawan umie pun ramai dah nak kawin dah...
so..masa byk dihabiskan ngan family jer la...kalu kawan time sekolah rendah dulu semuanya dah kawin..sekarang nak tunggu lak member rapat time sekolah menengah ni ada 2 org nak kawin..hopefully dapatlah umie balik time diorg kawin nanti sb..diorg time umie kawin dulu pun sanggup bermalam nak meraikan bersama-sama...insyaAllah...

oklah..dah byk sgt merapu kat dalam n3 kali ni..ni kalu kalu time xda kerja..mcm2 benda umie fikirkan ni..tatatatatata....





No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...