Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 12, 2011

Alhamdulillah....

Assalamualaikum....

Petang-petang gini masih kat ofis..sempat lagi nak update..baru bis wat kerja..
dari pagi tadi sibuk ckit sb nak prepare wat kurus..lagi pun esok nak outing ke Bukit Tinggi..nak riki tempat kursus..mb seharian xda kat ofis...u all jgn rindulak yer..hehhehe (kalu la ada org nak dtg jenguk blog umie)

petang tadi...call mr. hubby nak balik kul brapa..dia kata lambat ckit sb nak selesaikan kerja...
umie pun on jer la sb umie pun ada gak kerja nak siapkan ni...
dapat brosur kursus dari IPN tp syg..kali xda la pulak kursus untuk gred selain dari W (Kewangan)...kebanyakkannya utk gred W jer..saper yang gred W tu boleh la apply kursus kat IPN sb tempatnya best..taraf mcm hotel gak la biliknya...umie dah 2x kali kursus kat sana..so..tp tahun ni xda peluang nak g sana lagi dah....

lepas call mr. hubby tadi...dia call balik..dan sampaikan 1 berita gembira...
setelah 9 bulan menunggu..akhirnya dapat gak berita gembira ni...
tiap-tiap hari gak la cek mail box kat rumah..mana tau..ada surat yang ditunggu-tunggu selama ni...alhamdulillah...di tahun baru ni tercapai gak 1 wishlist umie...alhamdulillah..syukur pada Allah s.w.t... hopefully semuanya akan berjalan dengan lancar seperti yang diimpikan...dan sentiasa dimurahkan rezeki....amin...


ok..tu jerla nak update petang-petang gini...

gambar sekadar hiasan


me...like pink..hehhehee





1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...