Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, January 30, 2011

D' Chocolate Fountain a.k.a Majlis Makan...

Assalamualaikum....

dah beberapa hari x update blog...
ni nak cerita pasal hari khamis lepas...
dalam bulan 1 ni dah 3 kali Bahagian umie wat majlis makan-makan...
1st time cawangan umie wat..then 2nd time Bahagian yang wat dan 3rd time Cawangan umie wat lagi...alhamdulillah rezeki...

1st time wat tu cawangan umie masak sendiri..bawa dari rumah tp kali ke 2 cawangan umie wat makan-makan lagi we all tempah jer kat cafe dan yang specialnya kali ni ada coklat..
tauke coklat kat Cawangan umie bawa fountain sendiri..dia pinjam dari kawannya...
so menu special we all hari tu adalah coklat..hehhehe...sedap.....



ada marshmallows..hehheh



strawberry n green apple





ada coklat fountain




dan inilah tauke coklat Cawangan we all..kak ain namanya...
ada coklat fountain wat lagi happening majlis tu....best giler...
semua org nak try test nak celup marhsmallow, straberry n apple tu kat fountain tu...
teruja sangat tp x la sampai tahap jakun la..hahhaa...

bukan setakat Siti Nurhaliza jer yang boleh celup strawberry coklat tp we all pun boleh tau...hehehe..
Majlis ini dibuat sempena pertukaran pegawai di Cawangan Umie iaitu..Tn. Mansor bin Ali yang akan berpindah ke Akademi dan Tn. Mohd Azman bin Yahaya ke Ting. 3 jer.Selain tu pertukaran kerani SPS iaitu Ina pun ke tingkat 3 dan juga sambutan hari jadi utk bulan 1...Happy Belated birthday utk Ina Misropil dan Alif....

InsyaAllah...bulan 2 nanti mungkin ada lagi majlis makan-makan lagi...



2 comments:

  1. wah menarik la.
    tp kan chocolate fontain cmne nak buat.

    do visit my blog ya.
    ;-)
    http://claraemilycancer.blogspot.com
    http://claraemilycancer.tumblr.com

    ReplyDelete
  2. @Clara Emily Cancer

    coklat tu kena cairkan dulu tp jgn campur ngan air...guna periuk fountain ni utk watkan dia naik dan jadi jatuh mcm dalam gamabr tu..glah kedai2 colat..mesti ada fountain ni..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...