Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, January 22, 2011

Chicken PB

Assalamualaikum....

Org dah nak Raya Cina dah...tp umie baru nak publish pasak Prosperity Burger ni...
actually..setiap tahun umie akan tunggu burger chicken jer..kalu ada daging..umie x nak pun..kalu makan pun 1x atau 2x kali jer...

ni last 2 week g makan ni...
makan kat McD Kajang lak tu..padahal Bangi ada...
pada asalnya nak g Giant dah alang-alang..singgah la makan dulu..

Burgernya pedas...xtahan umie makan...
makan pun separuh jer...then balik rumah mr. hubby yang habis kan...
lately umie dah kurang makan dah..x seperti sblm ni...
asyik makan jer...ni dah cuak ni sb minggu depan nak g jumpa doktor..kang x pasal-pasal kena sound sb berat badan meningkat...so..kena la berdiet ni..




so fast food dah kurang dah sekarang ni..kalu x pun KFC still on tp jarang..makan seketul drumstik dah kenyang...erm..harqap2 la lepas ni boleh control..kalu boleh nak kurangkan terus makan ni..kalu dah teringin tu..nak sekarang tu jugak..hehhe


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...