Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 30, 2010

Hobi minggu ini

Assalamualaikum...
dah mlm -mlm gini baru la ada idea nak wat n3..
maafkan umie yer kawan-kawan..sentiasa membiarkan blog x berupdate..entah-entah..org lain pun fikir blog ni wujud lagi ke x...

walaupun jarang berupdate..kalu ada kawan-kawan dtg melawat..umie akan melawat gak blog kawan-kawan yang meninggalkan jejak di blog umie..thaks ya...

minggu lepas..selang sehari..ada jer makanan umie bawa dari rumah..ada kek, brownies dan coklat..semua tu umie wat snediri...
alhamdulillah...semuanya habis sblm balik dan ada gak habis sblm kul 10 pagi..mana x nyer 1 org ambik 2 3 ketul..alhamdulillah..umie suka kalu ada org makan..

minggu ni pulak hobi bertukar dari rajin memasak ke malas memasak lak...
sabtu lepas..g KL beli stok tudung yang ditempah dan selebihnya umie bawa ke ofis mana tau ada member-member berkenan...so far..sambutan amat menggalakkan..alhamdulillah, rezeki dari Allah...

minggu ni ada sibuk sikit sb nak uruskan penghantaran tudung ke sarawak...
kadang-kadang x menang tangan...terpaksalah wat yang termampu jer..rumah un dah berselerak ngan kertas-kertas tudung ni...then rasa nak ambik cuti jer sb dah tak thn tgk rumah berselrak..selagi stok x dihantar..selagi tu lah byk brg nak kena kemas..hehhehe..

ok..kalu u all berminat nak tdung yang umie jual boleh la terjah FB umie


FB: Merau Collection (taip jer kat FB)
menjual tudung express, inner shawl, pelbagai jenis shawl, brooch




2 comments:

  1. wahhh..bertambah maju...keke2 kalo bersepah kat umah..sila nata ek kt rumah saya tuk perabih..hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..rezeki ya, eventho rumah berselerak, berbaloi bila dapat pulangan.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...