Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, August 09, 2010

tak sedap....

petang semalam...ahad...g alamanda ngan mr.hubby...
rasa xnak kuar...tp tekak teringin nak makan roti canai tp..dah memikirkan kari mamak ni...tekak ni rasa mcm xleh nak terima...bukannya apa...kalu makan gak..perut umie automatik akan memulas...kalu Melayu masak ok lagi..umie suka makan kat Bt Pahat... Bukit Pasir depan Lake Garden Hotel...situ la tp feveret umie...roti telur, kari dal dan kena ada telur puyuh...sedap...nyummmm...nyummm...
dah la tengah puasa tp memikir makanan lak ni..hehhehe

ok sambung balik pasal g alamanda...
mula-mula nak makan kat Chicken Rice Shop...x jadi..org ramai tengah beratur nak tunggu turn nak makan...x jadi makan kat situ..then jalan-jalan..mr. hubby decide nak makan kat A & W..



ni la yang we all order....coney hotdog, burger ikan utk umie..
masalah memang masalah...kedua-dua burger ni x sedap..memang x sedap..hotdognya keras..burger ikannya pun x sedap..ingatkan nak mengubat rasa rindu makan filet o fish mcd tp x terubat jugak....memang x sedap la menu tu...hmmm...umie makan bis..baru 2x gigit dah x nak..mr.hubby makan ikan tu jer....

2 comments:

  1. tak sedap?? meh bagi edda.. heeeeee~

    ReplyDelete
  2. @edda(",)

    umie rasakan...burger tu sedap sb bukan sekali mr. hubby makan burger tu..tp time makan kat alamanda ni pulak yang x sedapnya...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...