Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, August 09, 2010

dah 2 kali dah...

Baru jer bulan 6 hari tu umie wat n3 pasal iron board ni kan..
kalu u all compare iron board umie pada bulan 6 dulu ngan bulan 8 sekarang ni..mesti u all dah tau apa perbezaannya...hahahaha





lubang dah semakin byk...sampaikan silikon warna biru tu pun x dapat nak menampung lubang-lubang yang ada...so umie dah beli lapik iron yang baru....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaa..........



of coz warna pink...warna biru tu la silikon yang umie maksudkan tu...
lepas ni...mr. hubby siap pesan..kalu lepas ni lapik ni berluabng lagi..dia kata nak gantikan ngan lapik yang lagi mahal dari ni...yang silver tu..timah kot..kalu x silap...hahahha...ganas betul isteri dia ni..heheheh...
u all pun mcm umie gak ker atau pun umie soran jer gini....hehehhee

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...