Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, August 15, 2010

Ramdhan: Day 5

Alhamdulillah...
hari ni puasa penuh sampai petang..
puasa umie baru jer sehari..hehee...org lain dah berhari-hari...

pada n3 sebelum ni umie ada mention nak g Klang kan...tp umie x jadi nak g sana...
tp umie dan mr. hubby g ke Mydin USJ....hehhe...
dah byk perubahan dah Mydin ni...b4 ni umie g ngan kawan umie..Lea dan suaminya...
dulu kawasan parkingnya x berbumbung...berjalan pun berpanas jer..tp sekarang alhamdulillah...dah ada jalan berbumbung untuk pejalan kaki....cuaca memang tetap panas..umie jalan pun tercungap-cungap dan berpeluh...dah la puasa...tahan jerlah....hehhe

u all masak apa untuk berbuka tadi...
umie mcm biasalah..ada ajer menu lain stp kali berbuka..time ni idea tengah banyak..dekat nak setengah puasa nanti dah xtau nak masak apa...setakat ni umie x pernah g lagi baazar ramadhan..lagipun mr. hubby pun xda ngiaw-ngiaw nak g ke sana...hehhe

hari tadi umie berbuka ngan nasi putih, ketam bersos, sayur bendi, mangga+rojak buah dan air bandung....kalu nak tengok menu umie masak just click...dapur umie




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...