Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, August 14, 2010

Ramadhan: Day 4 selamat berbuka


assalamualaikum....
1st n3 lepas bersahur dan 2nd n3 lak dekat nak berbuka...
u all dah siap masak ker? umie pun dah siap masak tp just tunggu roti sosej umie siap dibakar jap lagi ni...xsabar nak tunggu roti tu kuar dari oven..hehhehe

hari ni umie masak nasi....of coz la ada nasikan..hehhee
kari ayam...feveret umie dan mr. hubby...kalu ada lebih nak makan ngan roti boom..malam tadi makan roti boom ngan susu..so hari ni dah masak kari boleh makan ngan kari lak yer..hehhehe
then umie ada masak lagi 1..iaitu telur masak merah....telur masak merah yang simple jer..x guna cili kering dan bahan-bahan lain tp just bawan gbesar dan sos cili sahaja..hehehe...nyummm..nyum...

xper..selesai makan nanti umie publish kat sini atau kat blog dapur umie k....
ok..nak offline dulu yer..nanti sambung lagi...k...

selamat Berbuka yer kawan-kawan....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...