Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, September 01, 2010

Rosak Ganti yang Baru


u all petang semalam g mana? umie pagi tu lambat bangun..golek-golek atas katil fikir kek atau biskut apa nak wat...tp last2 memikirkan mixer umie tu wat hal..tu yang xjadi nak wat...tp butter umie dah kuarkan siap2 dari dalam peti..mana tau..kerajinan datang melanda...hehhehe

petang semalam umie dan mr. hubby kuar g Giant..Giant Serdang...
mak ai..mahal gak barang kat sana..ingat kan Giant peneraju harga terendah..tp still mahal gak...hehhehe
umie beli beberapa barang jer utk wat kek...
memandangkan mixer umie tu bunyi bagai nak rak..bingit telinga mendengarnya...so umie decide nak beli yang baru..dah lama umie teringin nak beli jenama Faber ni..sb apa..sb mangkuknya adalah stainless steel...



nilah di mixer baru umie..kalu ikutkan harganya...rm179.00 tp dapat diskaun...jadi rm159.00


nilah bentuknya..semangat sikit nak membuat kek..heheheh



ni pulak mixer lama umie..ni mr. hubby beli b4 raya thn 2008....mixer ni boleh pakai lagi tp..tu la bising sgt..entah naper dah jadi ngan dia ni....



tengok la close up mixer umie ni..mr hubby dah ikat ngan cable tight pun still bising gak...hahhaha...kesian dia kena ikat....
so..dah ada mixer baru ni rajin lak rasa nak wat kek...hari ni umie dah rasmikan mixer tu nak wat Kek Lapis India...resepinya nanti umie publish k..hehehhe


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...