Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 03, 2010

Bagan Lalang

Sabtu lepas...seperti biasa...seperti kelazimannya...
umie kalu nak pergi berkursus...biasalah mr.hubby...1st thing dia akan buat adalah bawa umie jalan-jalan beli bekalan untuk bawa g kursus...contohnya..biskut, air ke..jajan ker..sbnya dia takut isterinya kebulur dan gastrik cari makanan nanti...hehhehe...boleh..

Selain tu dia akan bawa umie jalan-jalan....
so Sabtu lepas..dia bawa umie ke Gold Coast a.k.a Bagan Lalang di Sepang....
aactually dah lama nak g situ tp baru ada masa nak g...

keluar rumah kul kul 10++ gitu...sampai sana..matahari tengah mencacak di kepala...
walaupun begitu...tetap gagah jugak berjalan kat pantai...so u all...layan jerla gambar umie sampai lebam yer..kalu rasa jeles tu sila la pergi sana sendiri bawa camera sendiri yer..hehehhe boleh????...

Layannnnnnnnnnnnnnnnn............


ni la permandangan time jam 1++..ramai dah org time ni..tpt ni pun jauh kalu nak g....


ramai gak org picnic bawa bekalan...umie dan mr. hubby bawa air masak dan keropok jer..bukan nak makan time duduk lepak sini tp time otw nak ke sini..kerepok dah tinggal separuh....hehhehe




umie ada aim sepasang selipar tu...dah pegang angkat...kalau mr. hubby kata nak beli ker??? umie memang nak beli tp dia x da la ckp gitu..hehheh...mesti dia akan kata..selipar dah byk kat rumah x pakai xkan nak beli lagi kot...hehhehe


tengoklah pantainya...luaskan....


ni pulak chaletnya...masalahnya x leh nak masuk..tengok dari jauh jerla...hheheh



ni pulak pelancong malaysia yer...hehhehhe


walaupun hari panas...tp gaya tetap ada....



mr. hubby dah geleng kepala...katanya org tengok...peduli apa..bukan guna camera dia pun...hhehhe...boleh???


ni pulak tunjuk aksi hidung mancung boleh...walaupun x berapa nak macung tp alhamdulillah...dah ciptaan Tuhan....


ni pulak gambar yg umie paling suka...ni time angin kuat...topi umie pun hampir nak terbang...candid...ni gambar umie ambik sendiri....

ok, thats all la pasal trip ke Bagan Lalang...kalu u all berminat..u all g la tengok sendiri..kalu nak wat sukaneka kat sini pun ok sb pantainya luas..tp kena tengok la pasang surutnya yer...ok..done..


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...