Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, August 02, 2010

1st Day - Ms Excel

assalamualaikum....
ok..kali umie update blog ni time berkursus...ni x start kelas lagi...
umie bawa lappy ke kelas...

Ni second time umie berkursus di IPN
dan kursus kali ni pulak adalah utk kursus Ms Excel...b4 ni umie ambik Ms Word...
mesti u all kata, eh...Ms Excel pun x reti ker...??? tolong sikit ek..bukan setakat x reti nak guna Ms Excel tp sekadar nak refresh balik..kalu setakat nak guna yang basic tu semua org tau..hahah..

tp utk pengetahuan u all..ni pun just basic jer....tp sekurang-kurangnya...dapat gak memenuhkan kursus utk 7 hari setahun utk kakitangan kerajaan kan....
kalu dengar jer nak g kursus yg simple gini mesti ramai yang gelakkan...hahaha..sb apa diaorg fikir senang jer..padahal ada sesetengah org pun bukan tau nak guna pun...yang dia tau...wat yg biasa dia guna jer...so..hopefully..kalu g kursus ni dapat la membantu org lain yang ada masalah mengenai Ms Office ni...x salah kan menimba ilmu...itukan suatu ibadah....


nota kaki: Pasal trip
ke Bagan Lalang tu
umie x update lagi..
baru nak upload gambar
masuk fb jap....




1 comment:

  1. heheh tak kisah le umie, course basic pun basic lah, janji yg wajib terlaksana ^_^

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...