Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 04, 2010

Alhamdulillah...Akhirnya....

dah petang dah ni....ni pun dah dalam bus...nak balik Putrajaya...bus pun baru gerak....
x sabar rasanya nak balik ni...

alhamdulillah...sepanjang berkursus ni...semuanya ok..
actually...kursus ms excel ni dia ajar yg basic jer...walaupun umie ada diploma dalam IT tp kena down to earth...anggap jer kt baru belajar..so xdalah kita rasa boring dalam kelas sb kebanyakan yang di ajar just basic dan kebanyakan org tau dan ada juga yang xtau...kalu umie..walaupun dah tau tp anggap jer xtau...dalam pada tu boleh gak ajar rakan dok sebelah yang x tau...

dah 2 kursus yang umie hadiri...so far...umie enjoy kursus tu...
hopefully lepas ni ada 1 kursus lagi umie apply kat IPN ni iaitu kursus ms Access...cara nak buat umie still ingat cuma jarang guna..boleh kalu nak create tp nak kerana fikirkan story board sblm nak wat apa-apa...xper2..nanti umie try wat utk sistem kursus lak...tunggu masa yang sesuai dulu la...hehehe....boleh....

ok..umie pun dah bertolak balik dari IPN ni,,,so doaka perjalanan umie selamat k...amin....


2 comments:

  1. dah selesai berkursus ka..welcome back to ofis.. :)

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    thanks kak..hari tok masuk ofis tp nak g PD gik hari tok...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...