Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 26, 2010

Tudung Lycra Saiz L

Boleh x umie berniaga di blog sendiri...
dah carca merba dah blog ni..hahhaha...
ni meh umie nak bagi tau..kalu ada sesiapa yang berminat nak beli tudung saiz L, mcm-mcm warna boleh la ke fb Merau Collection...kat sini bukan setakat tudung Lycra Saiz L tp M, tudung sulam, Twist, double awning dan macam lagi...


just clik-------------->>>>>>>> MERAU COLLECTION

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...