Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, July 07, 2010

Naik Bus Nadiputra

Bismillah....

hai..hello....
baru nak wat n3...baru teringat pasal gambar ni...

sejak kawin...x pernah naik bus Nadiputra g kerja...dah 1 thn 3 bulan dah x naik..
dan Isnin lepas..julung kalinya umie naik bus...
actually umie hari Isnin tu ada appointment urut kat Hospital Putrajaya....
pergi sana drive sendiri...almaklumla hari isnin mr. hubby lak exam PTK..kalu x dia yang tolong parking kan kereta utk umie kalu dah sampai lobby ofis....

Appointment hari tu cancel sb adalah sbnya umie xleh kena urut hari tu..so extend hari khamis(esok).... awal gak dah balik kul 830 pagi keluar dari Hospital..
dalam otak tengah menghitung baik buruknya kalu umei teruskan jugak parking kat ofis...last-last umie terus drive balik rumah dan parking kat rumah jer...


5.7.2010...setalah 1 thn 3 bulan baru naik bus...hehhehe...dah la time snap gambar ni lupa nak silent mode..berbunya la...snapppp....nasib baik penumpang 3 org termasuk driver je..hehhe...malu gak..kalu xda bunyi tu mesti dah byk umie ambik gambar...hehehhe.....

lepas ni entah bila la nak naik bus lagi...hehehe...padahal tambang 50 sen..lagi jimat..


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...