Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 20, 2010

Merau Collection

salam...

ok..baru ada masa nak hapdet ni..
so n3 ni umie nak bagi tau yang umie ada buka 1 akaun FB utk umie berniaga tudung...
actually umie berniaga tudung ni dah lama sejak bulan 3 hari tu..ttp semua tudung umie hantar terus ke Kuching, Miri, Sarikei dan Belawai..semuanya sekitar Sarawak

so dengan ini umie nak luaskan lagi perniagaan kecil-kecilan umie ni dgn berniada memalui FB..bukannya apa..senang pengedar di Sarawak boleh tengok dan warna oa[a dan tudung apa diaorg nak order..

so..u all..rajin-rajin la singgah ke Merau Collection...
tentu u all tengok nama Fb umie tu pelik dan x commercialkan...hahahha
ada makna disebalik nama tu...
memandangkan blog umie ni adalah UMIKGADISMELANAU..
So...umie pun nak kekalkan juga Melanau so..umie letak la nama merau...
kalu u all perasan nama UMIK=merau...panggilan untuk perempuan kaum melanau...
dan MERAU=Perempuan...so umie gunalah Merau ni sebagai nama bisnes umie.....

just click------------>>>>> MERAU COLLECTION

nota kaki: baru upload gambar sikit-sikit..nak upload tudung sulam tgn tp hp tertinggal lak hari ni...nanti umie upload lebih byk tudung k...utk sebarang pertanyaan..boleh tinggalkan komen di fb atau pm jer...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...