Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, July 20, 2010

Merau Collection

salam...

ok..baru ada masa nak hapdet ni..
so n3 ni umie nak bagi tau yang umie ada buka 1 akaun FB utk umie berniaga tudung...
actually umie berniaga tudung ni dah lama sejak bulan 3 hari tu..ttp semua tudung umie hantar terus ke Kuching, Miri, Sarikei dan Belawai..semuanya sekitar Sarawak

so dengan ini umie nak luaskan lagi perniagaan kecil-kecilan umie ni dgn berniada memalui FB..bukannya apa..senang pengedar di Sarawak boleh tengok dan warna oa[a dan tudung apa diaorg nak order..

so..u all..rajin-rajin la singgah ke Merau Collection...
tentu u all tengok nama Fb umie tu pelik dan x commercialkan...hahahha
ada makna disebalik nama tu...
memandangkan blog umie ni adalah UMIKGADISMELANAU..
So...umie pun nak kekalkan juga Melanau so..umie letak la nama merau...
kalu u all perasan nama UMIK=merau...panggilan untuk perempuan kaum melanau...
dan MERAU=Perempuan...so umie gunalah Merau ni sebagai nama bisnes umie.....

just click------------>>>>> MERAU COLLECTION

nota kaki: baru upload gambar sikit-sikit..nak upload tudung sulam tgn tp hp tertinggal lak hari ni...nanti umie upload lebih byk tudung k...utk sebarang pertanyaan..boleh tinggalkan komen di fb atau pm jer...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...