Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 10, 2010

Hari sabtu yang.....

Bismillah....

u all wat per hari ni...?? dah masak...dah makan tengahari....
umie semuanya dah...sekarang ni pun tengah relax..baru habis jahit tepi utk sarung kusyen utk raya nanti...almaklumla...thn ni..raya pertama-ketiga umie beraya di Bt. Pahat...sedihnya...1st time beraya tpt lain.....then yang bestnya raya ke 4 dah balik Sarawak...
than ni raya mesti rumah umie kat kpg sunyi...beraya bertiga jelah mak, ayah dan kakak tahun ni...apa boleh buat kena ikut turn...

dengar kata..hari ni ada floria..ye ker? member umie kata ada...katanya hingga 18hb...dulu lambat sikit start..almaklumlah..bulan 8 dah nak puasa....

so petang ni umie nak ajak mr. hubby g snap gambar la..lama dah x bawa camera godang umie tu ambik gambar dan jalan-jalan....

so..itujerlah umie nak hapdet....jap lagi nak siapkan sarung kusyen then nak jahit long skrit jap lagi...hehhehe




1 comment:

  1. Mesti best. Pastu letak gambar banyak2 dalam blog ni tau. Buka dari pukul berapa sampai pukul berapa ya?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...