Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 09, 2010

Hari ini sepatutnya....

Bismillah....


n3 pagi semalam umie ada mention yang umie nak g berurut di Hospital Putrajaya kan...
actually..appointment tu hari ni..nasib baik umie tengok buku appointment dan call ke hospital nak sahkan balik tarikhnya...
sbnya umie jarang g hospital hari jumaat...kalu gi pun sekitar hari 1snin-jumaat je...
appointment kali ni hari jumaat lak....

ok tu jer la umie nak update setakat ni...jap lagi dah nak g hospital...





1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...