Follow Us @umie.sapidah

Friday, July 09, 2010

Hari ini sepatutnya....

Bismillah....


n3 pagi semalam umie ada mention yang umie nak g berurut di Hospital Putrajaya kan...
actually..appointment tu hari ni..nasib baik umie tengok buku appointment dan call ke hospital nak sahkan balik tarikhnya...
sbnya umie jarang g hospital hari jumaat...kalu gi pun sekitar hari 1snin-jumaat je...
appointment kali ni hari jumaat lak....

ok tu jer la umie nak update setakat ni...jap lagi dah nak g hospital...





1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...