Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 30, 2010

::Umie Blog List::

Bismillah....


Boring nyer malam nii..umie xtau nak wat apa...cuaca pun rasa panas je..ni pun sambil tu layan org Tilawah Al-Quran kat tv...sekurang-kurangnya...kita x baca..boleh gak dengar kemerduan suara org yang mengalunkan ayat-ayat al-quran tu...

so..biar jelah umie direct to the point...
actually..umie ada wat 1 blog lagi...kenapa umie wat? byk nyer blog nak kena wat ??? hahaha... i know..mesti u all akan tanya soalan gitu kan...soalan lazim....

umie wat blog 1 lagi ni sb umie nak kumpulkan semua blog yang umie suka baca, menarik minat umie nak blogwalking..blog yang byk beri info dan tips....so that why la adanya blog list ni...

dan 1 lagi alasannya...umie dah byk kali tukar template dan time tukar tu jugakla blog list umie pun terdelete sekali..sebagai pengajarannya....umie kena wat gak blog list ni disamping umie bukan setakat jadi follower blog org lain tp exchange link sekali lagi seronok....
umie sekarang ni tengah tercari-cari blog yang umie pernah simpan sblm ni tp syg umie xleh nak ingat balik...so..kepada sesiapa yang nak exchange link ngan umie bolehla tinggalkan komen yer...
umie ada wat beberapa kategori ikut senang umie nak cari...favvy, frenzs, jurugambar, masak-masak, godek-godek, shopping time, ofizmate dan mungkin ada pertambahan kategori lagi selepas ni....

so..rajin-rajin la terjah blog list umie
untuk lebih lanjut just click BLOG LIST



1 comment:

  1. salam,
    wah!! dah ada bloglist ye..jom tukar link..nak tak? hehe... :)

    salam kenal dari Amir Izzat

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...