Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 30, 2010

Kecut Perut

Bismillah....


Hujung minggu lepas umie balik Bt Pahat..
Isnin tu pulak umie cuti...so...harusla ambik masa ni je kalu nak cuci kereta...

nak cuci kat rumah quarters Putrajaya xda tempat nak cuci..ingat nak cuci sendiri..tp tempat lak xda...biasanya memang uapah org cuci jer la...
balik Bt. Pahat pun x sempat nak cuci sb ada nak uruskan pada hari isnin tu...

sblm balik ke Putrajaya, umie dan mr. hubby singgah la tempat cuci kereta

ni 1st time nak try cuci kat sini dan 1st time cuci kereta guna mesin ni...1st time umie tengok dulu kat Shell di Sarawak..tp sekarang dah xda dah..
second time kat PD
then ni yang ketiga...dan yang ketiga ni gak la umie dan mr. hubby try la cuci kat sini...

cucinya x bersih pun..sekadar untuk cukup syarat nak hilangkan debu-debu kotaraya yang melekat kat kereta je...


actually...perasaan terbawa-bawa tengok movie final destination tu sampai la time cuci kereta ni...umie memang dah rasa kecut perut dah time ni...boleh pulak fikir benda negatif time benda ni lalu..kot-kot la berus besar dan besi tu x berfungsi then umie boleh lak sangkut kat situ..eee...gerunnyer..rasanya ni mungkin last time umie nak cuci kereta guna benda alah ni..baik upah org atau cuci sendiri walaupun nak bayar mahal..cuci guna benda alah ni memang la murah rm3 je... memang padan la ngan cara dicuci dan x la bersih pun..

umie memang x kuar pun dari kereta sb nak cepat balik kan sb time ni dah petang dah...mat Bangla boleh tanya soalan standard a.k.a soalan lazim.." mau vacum??...mau waxe??" itu je kot la tau bahasanya..hehhee...then dia lap sikit² je sb mr. hubby kata xnak..hehhehe

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...