Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 30, 2010

Rawatan Cure4u Gombak

Bismillah....

Penyakit Kencing Manis....semua org mesti tau kan...kalu ni dah jadi penyakit keturunan..memang besar kemungkinan 1 family akan dapat penyakit ni...

dalam family umie...kakak umie yang sulung tu memang dah ada kencing manis..tu pun baru je kena..mak, nenek, makcik pun ada...gerun gak kalu dah kena ni...

semuanya nak kena hati-hati sb takut luka, then susah nak rawat lak nanti....

Sabtu lepas..umie dan mr. hubby g melawat pak saudara umie di Kondo Menara Nilam, Tiara Ampang...


ingat nak terus g kenduri kawan kat Ampang tapi x jadi lak sb dah lewat dah masa tu..lagi pun nak balik Bt. Pahat petang tu jugak...

actually...pak saudara umie umie dah dok sini lebih kurang 2 bulan dah rasanya sb lari dari nak kena potong kaki sb just jari kelingking je yang luka...pihak hospital nak potong kaki....
so..pak saudara umie g la try berubat dekat satu pusat rawatan ni....namanya Cure4U

Pusat rawatan ni adalah choice yang terakhir dari pesakit sekiranya diorg ni x nak kena potong samada, kaki atau tangan akibat daripada jangkitan kuman...

ni pun pak saudara umie dah last choice dia baru terjumpa pusat rawatan ni....

alhamdulillah...berkat usahanya nak berubat..ada perkembangan gak la...tp jari kakinya terpaksa jugak di potong sb memang dah x berfungsi lagi..itu pun just jari kelingking kakinya...

dia ada berpesan dekat umie dan mr. hubby...kalu boleh elakkan makan
AJINOMOTO dan SANTAN..

Dasyat jugak penangan ajinomoto ni yer...nasib baik la rumah umie x makan ajinomoto ni...
ajinomoto ni lebih teruk dari gula...

Bak kata org..ajinomoto ni la penyedap makanan tp disebabkan sedap tu la boleh jadi penyakit...
kalu nak letak tu boleh...tp dengan kuantiti yang sedikit...so sekrang ni...kalu boleh tu..kita kurangkan atau elakkan terus ajinomoto ni...

sosiapa yang nak g wat rawatan dan nak tau lebih lanjut pasal pusat rawatan CURE4U ni....just click kt sini.... CURE4U.com.my

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...