Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, June 29, 2010

Cuba Teka????

Bismillah.....


hehhehe....morning u all..nak tengahari dah ni baru nak wat n3 ....
n3 ni kesinambungan n3 Penat

Kesian hubby umie angkat brg berat...

so..n3 kali ni umie nak u all teka apa gamabr kat bawah ni....

senang je kalu nak jawab..x perlu nak jadi follower umie...kalu nak tu x kisah...apa² pun boleh...then lagipun xda hadiah pun..just suka-suka je nak bagi u all teka...boleh...

klunya seperti di gambar di atas..hehhehe...
meh..cepat jawab...kalu jawab dengan tepat..umie akan watkan n3 khas utk blog dia..boleh....

ha..1 lagi umie nak bagi klu...gamabr tu berkaitan dengan hobi umie...so..jawab la..rasanya kat n3 sblm ni ada umie mention pasal hobi umie..hhehee

kalu x pun..u all jawab apa yang terfikir kat fikiran u all tu....

selamat menjawab...

Nota kaki: Contest ni akan tamat sehingga umie publishkan n3 seterusnya..so..teruskan menjawab....

4 comments:

  1. Mcm kompenan mesin jak rupanya.. =)

    ReplyDelete
  2. haha mesin jahit sisi..jeng.jeng

    ReplyDelete
  3. anonymous: siapakah gerangan?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...