Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, June 22, 2010

Now At Brisdale

Bismillah...

Hai...hello...
sori ek keng kawan..umie sekarang ni kat Brisdale ok..bukan kat over the sea but still u can see..hehhe..palah yang umie mengarutkan ni kan..hahahha..
ok..now umie dah kat Brisdale...a.k.a Hotel Brisdale kat area Chow Kit Road...nama mcm nama tempat org putih tp tempatnya kat jalan org cina..hehhee..satu Malaysia....hahhah
umie akan stay kat sini start dari isnin hingga la hari rabu...tujuannya..adalah...hehhe..actually umie jadi urus setia (setia ka? i setia pada suami umie jer...hehhehe)..
now a little bit kelam kabut sikit sebab...majoriti panel utk kursus PTK ni..ramai yang baru dan urus setianya pun baru...masing-masing x familiar lagi dengan condition perjalanan kelas mcm mana...asyik bertukar2 org jer sb kes nak tolong unit PTK yang kekurangan sb ada yang cuti sakit, tengah tunggu sarat nak bersalin la..n so on la...
so..tu jerlah umie nak hapdet hari ni...bubbye...

2 comments:

  1. umik, sarat nak mengandung ke, sarat nak bersalin? konpius...

    ReplyDelete
  2. hhehehe..typing erro la k...hahhaa

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...