Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 07, 2010

Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana

Bismillah....

Assalamualaikum Ben Ashaari...ni lah 1st time umie wat n3 pasal Ben ni...
n3 kali ni pasal umie nak join masuk dalam kategori bloglist beliau...
umie nak masuk dalam kategori warna hijua jer la...

nak masuk kategori merah macam blog dia ni.....follower umie sikit jer..nak masuk kategori pink pulak...umie x bergelar ibu lagi..baru je jadi isteri org....kategori Kuning pulak follower umie x sampai lagi 300 org...yang layak hanyalah kategori warna Hijau...hijau pun hijau lah..hijau pun lawa per..hehhehhe

untuk pengetahuan en. Ben....umie ingin berada di dalam blog list kategori Hijau kerana follower umie kurang dari 300 follower...then nak menambahkan traffic ke blog umie ni....so mungkin tu layak masuk situ...hehhe...boleh x en. Ben...??

so...kepada sesiapa yang teringin nak join gak..meh la ikut syarat-syarat ni.....


Untuk kategori MERAH :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 500 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori MERAH kerana ...


Untuk kategori PINK :

Syarat-syaratnya ,

1) khas buat blog ibu ibu ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

Untuk kategori KUNING :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori KUNING kerana

Untuk kategori HIJAU :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower ke bawah ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana ...

p/s : senarai yg ada ni takkan kekal .. jika kurang aktif , akan di delete... senantiasa dipantau .. Hanya blogger yang rajin update akan berada dalam list tersebut .. Baru mencabar kan ..

PERINGATAN : DIBUKA SEHINGGA ESOK - 8/5/2010 .. SEGERA DAN TERHAD ..PASTI KAN ADA ENTRI DAN MENGIKUT ATURAN ..

PASTE URL ENTRI ANDA DI BAHAGIAN KOMEN !! KALAU TEMPAT LAIN , AKU TAK BERTANGGUNGJAWAB.. TIDAK DILAYAN ..

Sekian, Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...