Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, May 04, 2010

orgnya cantik..lawa...tp...xda budi bahasa!!!

Bismillah....

Tengahari ni umie rasa sakit hati betul la..rasanya mcm lama dah x sakit hati ni...
dah la x berbudi bahasa betul perempuan tu...luaran jer cantik..hati busuk..ingat ko tu perfect sgt ker?? u all nak tau x pasal umie marah sgt ni???

meh umie cerita sikit...umie baru jer balik dari cafe ni...
time kat cafe tadi adalah terlanggar org..bukan sengaja pun..umie tengah berdiri dan menoleh ke belakang..adalah seorang hamba Allah yang sungguh la baik hati..siap dia ckp lagi..."huh...jalan x nampak org.." amboi...ko tu yang xnampak aku tau...walaupun gitu...umie boleh lagi ckp sorry...sebenarnya umie x clear pun perempuan tu ckp apa tp memandangkan kawan umie pun kat belakang umie time tu..perempuan tu siap ckp gitu lak...

amboi...rupa jer cantik..lawa tp mulut..ehmm...malas nak komen..sendiri tau jer la...
hello...!! kira ok tau..umie ckp sorry..kalu time tu umie balas balik ko ckp lagi ko terasa....walaupun muka ko tu umie xnampak tp gaya ko berjalan..dengan rambut square ko tu mcm time square (lawa lagi times square) warna perang...mcm besi karat tu...ingat cantik sgt ker...???

hmm..xperla..hari ni..hariaku..ada masa nanti hari ko lak yer...TQ




7 comments:

  1. sombong sungguh org macam tu kan, haishh...org mcm tu slalu nya perasan cantik! sabo je la kan kak ummie..

    ReplyDelete
  2. sabo ek kak...bese la tuh...org cmtuh jgn amik ht sgt....bajet sgt...

    ReplyDelete
  3. ieda:yer la..mood baik je g kafe terus hancur...dah luah kan kat blog ni baru rasa lega...alhamdulillah...

    usagi:hehhe..yerla..biarkan je dia tu..tunggu la hari dia lak lepas ni...

    ReplyDelete
  4. sombong btl org tu..x da budi bahasa btl..=.=

    ReplyDelete
  5. sabar umie..
    iskh....tulah, makin kurang dah kan masyarakat kita yg kaya dgn budi bahasa....

    ReplyDelete
  6. dah nama pun cafe, sure la crowded and possibilty nak langgar sket2 tu biasa arrrr

    tapi tu lah manusia..berbeza..ada yg guna kepala otak ada yg guna kepala lutut

    hihi

    btw thanks eh wish birthday kat ina =D

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...