Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, May 29, 2010

NAG = Nasi Ayam Gemas

Bismillah....

1st of all...nak tayang muka dulu boleh x? hehehe..dah lama gak umie x tayang muka kat blog ni...almaklum je la..x sempat nak upload gambar kalu update..update pun sikit-sikit je..sepatah dua..hahhaa

Hari ni hari sabtu...umie dan mr. hubby keluar lambat ckit la hari ni tadi..kul 3 baru kuar dan tengahari lak x masak...biasa hujung minggu gini makan kat kedai jer...

kalu rajin sikit baru masak..lagi pun umie jarang dah beli stok barang dapur sb jarang mask dan sekarang umie dan mr. hubby dlm misi nak turunkan berat badan...hehhee

dah agak lama gak umie x tayang makanan kat blog ni kan..hehhee....
so..hari ni tadi umie dan mr. hubby keluar g makan kat NAG...atau Nasi Ayam Gemas..bukan kat Gemas yer..tapi kat Bangi tu jerrr..hhehehe





tayang muka guna tudung syria printed..hehhee...memang la molat dan molat je muka tu..hehehe



Menunya....




Ni pulak nasi yang umie dan mr. hubby..nasinya yang set ni..rm5.00...rasa masakannya ok sajo..boleh datang lagi la lepas ni..hhehhee...

kepada sesiapa nak try..boleh la try...hehhee....

2 comments:

  1. ada kerabu mangga ku tangga sia? sos pun pekat owh..x cam nasi ayam kat Swk la...

    ReplyDelete
  2. salam.. kasi la direction nk kesana.. huhuhuhu..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...