Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 31, 2010

Hang Out wif BF

Bismillah....


Hai..Hello...tengahari dah nak petang baru nak post n3 yer umie..pagi td busy sikit..xdan nak update n3...

Dah 2 hari dok rumah jer...so Ahad umie keluar la pulak...
Sekarang ni kan dah start cuti sekolah..bagi yang berada di Sarawak la..kalu Semenanjung x start cuti lagi kan...
Ahad tu..member umie dari Klang datang ke Putrajaya..just jalan-jalan...dia ni cikgu...mengajar di Sibu dan memang asal org Sarawak..dia datang ke sini pun just bercuti melawat kakaknya di Klang...

So we all jalan-jalan la sekitar Putrajaya sb nak bawa sepupu kawan umie ni yang baru 1st time datang ek Semenanjung ni...

1st umie bawa diaorg balik rumah dulu...parking kereta kat rumah umie dan jemput diaorg singgah minum seteguk 2 dan menunaikan solat Zohor...
then keluar jenjalan naik kereta umie..so we all keluar naik 1 kereta je la...
hari tu..umie keluar x bertemankan mr. hubby..mr. hubby tinggal kat rumah...tp hati ni dah memikirkan suami tinggal kat rumah sorang-sorang mcm x best je sb asyik teringat kat dia..dia memang dah bagi keizinan dah umie keluar sblm umie tanya dia...baru bagi tau kawan umie datang Putrajaya..dia dah ckp siap2 bagi umie keluar ngan diaorg..baik la mr. hubby ni...lagi pun kawan umie dari sarawak ni dia memang dah kenal sgt dah...
1st..umie bawa diaorg g makan kat Wong Solo..makan ayam penyet...kawan umie kata sedap dari dia makan kat Sibu...sb sambalnya sedap...

ni la BF umie yang umie maksudkan tu...Cikgu Tina a.k.a Cik Quistina binti Thomas...
umie dah kenal dia sejak dari sekolah menengah lagi....Jauh-jauh dia datang ke Carrefour tu..mesin jahit jugak dibelinya sb dia tengok mesin jahit umie kat rumah..dia kata nak beli gak sb nak jahit langsir raya ni...hehehhe...ni time we all minum petang di SR, Alamanda...



then umie bawa diaorg ronda sekitar Putrajaya..Lawa x jambatan kat belakang tu...sesiapa yang datang Putrajaya ni xkan lepaskan peluang bergambar berlatar belakangkan jambatan ni....





ni lak gambar candid tina ambik bersama kak sal...sayang betul la x bawa camera godang umie tu..ni pun ambik gambar guna camera hp jer...






heheheh...siap posing lagi tu..boleh???

rasa x puas je nak jenjalan ngan diaorg ni...hope lepas ni we all dapat berkumpul lagi...

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...