Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 28, 2010

Cuti-cuti

Bismillah...

Cuti-cuti
3 hari cuti...petang smealam baru balik dari Melaka n now sekarang dok rumah jer...plan nak g Perlis nak g kenduri member ofis tp x jadi..so g kenduri belah suami dia je la kat KL...

pagi tadi keluar sarapan di Serdang...jalan-jalan sekitar Serdang..survey motorsikal dan meja ping pong..ada bajet..insyaAllah boleh beli ni...

Sejak hp sony umie rosak...umie rasa mcm xda mood je ni..hp nokia satu lagi tu..ada..nasib baik la hp u still boleh guna lagi...

then g Mines...ada beli something...hehhe...thanks hubby....

ok..tu jerla nak update hari ni...tata..titi..tutu...



1 comment:

  1. bestnyer umi jenjalan, ronda 1 malaysia, hehehe! :)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...