Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, May 29, 2010

akhirnya dapat juga..

Bismillah....

Hujung minggu ni...cuti...dok rumah jerlah..relax2kan minda..badan...
umie ni sakit pinggang sebenarnya..tu yang xleh nak kuar jenjalan ni...
last day jadi urusetia kursus...umie dah start sakit pinggang dah...dah urut pun still sakit lagi ni...
dudk sakit..baring sakit..berdiri pun sakit..ni pun tahan jelah ni...

n3 sblm ni umie ada bagitau yang umie ada g Mines dengan mr. hubby kan...
actually...xmerancang sebenarnya nak g Mines ni..tengah sarapan pagi kat kedai..mr. hubby tanya..nak beli hp baru tak???...umie senyum jerla..hehhee...

utk pengetahuan u all...hp sony w910i umie rosak...so..xda la hp satu algi utk simcard umie yang guna bill tu...so..umie pun x merancang nak beli hp lagi...jenis hp nak beli pun xtau lagi..yang ada dalam otak umie just hp yang touch screen je..tp xtau model apa...

sampai je kat Mines..ters terjah satu kedai hp ni....tanya punya tanya..survey punya survey...
mr. hubby soh beli hp ni...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ni la X1 Experia Sony Ericsson


umie memang nak target nak beli hp ni gak sebenarnya...tp time tengah survey tu baru teringat pasal hp ni..sekarang ni dah keluar dah Xperia X2....
keistimewaan hp ni sb dia guna perisian windows..mcm kita guna pc gak functionnya..so sesiapa yang familiar guna pc memang mudah nak guna hp ni...ada GPS, boleh masukkan facebook, twitter, games..dan apa-apa yang boleh nak download la..hehehhe....

so..thanks mr. hubby sb tambahkan sikit pulus nak beli hp ni..hehhe....


4 comments:

  1. bestnye hp..kit epakai sony k320i je...huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh awak ada xperia, i ada nokia :p hihihi.

    http://gengblogger.com/read/143774

    ReplyDelete
  3. cik aidacomei: hehhehe..thanks...insyaAllah..kalu dah turun harga nanti boleh beli..hehhehe

    ReplyDelete
  4. rara: nasib baik ada x..kalu x jadi peria..hhaha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...