Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 03, 2010

ada sesiapa yang boleh tolong x??

Bismillah....

umie nak minta tolong ni...umie nak buka 1 blog utk blog list sb umie tengok dah sesak dah umie tengok blog umie tu...ada x cara nak pindahkan bblog list dari main blog umie ke blog list yang baru...ada sesiapa yang sudi nak ajar x?

Thanks

3 comments:

  1. dear.. buat lagi satu blog just for blog list saje.. senang gitu ..

    ReplyDelete
  2. ada...sis buka blog baru dkt dashbord then pegi kat bloglist then click pada all yg sis follow..tkt sis x fhm pula..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. L@n@: umie memang nak buat pun ni..tp x reti nak copy blog list tu...

    monica: hehhee...xreti a...mcm mana ni?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...