Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 12, 2010

jauh perjalanan..luas pandangan

Bismillah.....

Jauh perjalanan....luas pendangan..boleh ke guna ayat tu..hahhaha....
sejak 2 menjak ni umie dah jatuh chenta ngan Geng Blogger a.k.a GB ni...umie ingatkan mula² dulu GB ni Guru Besar..rupa²nya Geng Blogger...
so..kepada u all nak tau lebih lanjut...sila le klik je gambar kat bawah ni yer....
.
.
.



Image Hosted by ImageShack.us

6 comments:

  1. baru join erk? seriously geng blogger ni besh woo..explore la kat forum lagi erk

    ReplyDelete
  2. aidi: yup..best..sejak umie masuk GB ni memang dapat ramai kawan dan byk blog umie boleh baca..hehhe

    ReplyDelete
  3. zana: dah lama ker...baru je gak..rasanya start minggu lepas kot..

    ReplyDelete
  4. ina pun baru reg atas saranan umie..tapi tak pandai nak explore lagi GB tu, kena spend time tgk satu2 and wish to be in friendly list in GB

    ReplyDelete
  5. ina..bagus..kalu dah reg kat situ..mesti visitor akan mencanak naik...dan ktk lebih byk baca dan singgah blog org...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...