Follow Us @umie.sapidah

Friday, February 12, 2010

naper la jam ni lambat sangat

Bismillah.....


Meet my BFF....maya....lea dan kak shar....
dah lama we all x hang out bersama..biasala..masing-masing dah ada komitmen sendiri...so semalam kak shar komen kat post FB..katanya nak g alamanda sorang² so..dia pun ajak la we all keluar sb lagipun dah lama x jumpa dia...almost 1 thn rasanya..kalu jumpa pun nampak dari jauh..lambai² tangan je...ckap kat telefon je..tp we're still friend...
so hari ni...we all akan berkumpul lagi...we all miss u kak shar..
kak shar ni x ofismate umie...sekarang ni dah tukar ke Bahagian Peumahan Presint 2, Putrajaya...dah dok Putrajaya pun still we all susah nak jumpa....
Tengahari ni nak g alamanda..we all jumpa dia kat sana....napa la jam ni lambat sangat..x sabar nak kuar ni....


nanti balik dah jumpa dia umie hapdet lagi yer..hehhehe


Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

  1. ina and the geng opis pula nak p ayam penyet kat puchong :D

    ReplyDelete
  2. ye ker? sedap x kat situ? umie selalu pergi kat bangi tu jer...

    ReplyDelete
  3. ayam penyet kat puchong.?
    area mana yea..?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...