Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 12, 2010

naper la jam ni lambat sangat

Bismillah.....


Meet my BFF....maya....lea dan kak shar....
dah lama we all x hang out bersama..biasala..masing-masing dah ada komitmen sendiri...so semalam kak shar komen kat post FB..katanya nak g alamanda sorang² so..dia pun ajak la we all keluar sb lagipun dah lama x jumpa dia...almost 1 thn rasanya..kalu jumpa pun nampak dari jauh..lambai² tangan je...ckap kat telefon je..tp we're still friend...
so hari ni...we all akan berkumpul lagi...we all miss u kak shar..
kak shar ni x ofismate umie...sekarang ni dah tukar ke Bahagian Peumahan Presint 2, Putrajaya...dah dok Putrajaya pun still we all susah nak jumpa....
Tengahari ni nak g alamanda..we all jumpa dia kat sana....napa la jam ni lambat sangat..x sabar nak kuar ni....


nanti balik dah jumpa dia umie hapdet lagi yer..hehhehe


Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

  1. ina and the geng opis pula nak p ayam penyet kat puchong :D

    ReplyDelete
  2. ye ker? sedap x kat situ? umie selalu pergi kat bangi tu jer...

    ReplyDelete
  3. ayam penyet kat puchong.?
    area mana yea..?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...