Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 12, 2010

Hang Tuah bukan..Hang Jebat pun bukan..tp ni Hang Out...

Bismillah....


Tengahari ni tadi keluar ngan BFF..dah lama x jumpa..start dia bersalin dan anak dia pun dah pandai berjalan...la ni baru nak jumpa..padahal 1 Putrajaya je...hahhaha...apakah itu???
so ni la BFF umie...terkejut tengok dia..slim melim..bagai bukan mak org yang ada anak 2..hehehe...comel je dia kan..namanya Sharmarina...so sweet...badan dia rasanya 2 1/2 kali ganda dia baru jadi badan umie..hehhehe...kalu 3 kali ganda tu..terlebih sudah...lebih 1/2 ok lakan..hehhehe...tadi kuar ngan dia rasa mcm umie ni kakak la pulak..haha
dia dah shopping suku dari alamanda tu kot..jinjit beg plastik pun dah senget sebelah..hahhaa...nasib baik ada adik² tolong bawakan...hehhehe....


Tadi makan kat Chicken Rice Shop...thanks kak shar sb belanja....rasa x puas lak nak keluar walaupun hari jumaat ni masa rehat pjg..tp rasa singkat je..byk perkara nak kongsi..lepas ni entah bila la nak jumpa lagi....insyaAllah...kalu kak shar wat birthday party amirul jgn lupa inform tau...umie tau kak shar baca blog umie kan..hhehehehe.....




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. hahahaha!
    suke tajuk tu!
    "hang out" !
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehhe...thanks zack...tu je la tajuk yg umie fikirkan time tu...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...