Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 24, 2010

Confuse ni..dah byk kali org kata gitu....

Bismillah...

u all nak tau tak apa yang menyebabkan umie confuse ni....

dah byk kali gak org kata gitu....

umie nak mention sekali lagi ok..umie ni anak jati Sarawak..yang berasal dari Kampung Belawai,

Daro Mukah...ramai org xtau kampung umie ni kat mana..tanya org Sarawak sendiri pun diaorg

ada gak x tau....kampung umie ni berdekatan ngan Bandar Baru Tanjung Manis....pernah dengar

x? Tanjung Manis ni ada Perikanan Laut Dalam tau...

so..yang menjadi confuse kat sini adalah....ramai org kata umie bukan org Sarawak tp org

Semenanjung...tolong sikit yer...umie IC Sarawak tau...00000-13-0000..13 tu utk Sarawak...



Ni gambar umie hari ni...

Hari ni ada 3 org pegawai kata umie ni org semenanjung tp setelah mendengar umie ckp bahasa

Sarawak barula diaorg tau umie ni asalnya dari Sarawak Bumi Kenyalang..blm lagi umie ckp

bahasa Melanau..lagi pening diaorg dengar lepas ni...hahhha.

Then diaorg pun baru tau yang mr. hubby tu suami umie...hahahha.....

Diaorg ni bukan org lain tp satu ofis ngan umie gak...1 bahagian ngan umie lagi tu.....hahahha....

naperla baru tau ekks...adalah umie ni sombong..x jemput org time kawin ker... nak kata x

pernah betegur sapa sblm ni...pernah gak umie borak ngan dia...hahhaa

nak kata umie ni low profile...mungkin kot...hahhaa...entahla....

sekurang-kurangnya u all dah tau pun umie ni dah kawin...bukan bercintan cintun lagi dengan

mr. hubby tau...tp memang dah sah jadi suami isteri k...

u all boleh bezakan ker muka org Sarawak dengan org Semenanjung?? lagi confuse ni....u all

boleh jawab x soalan umie ni? diaorg kata muka umie bukan seperti muka org sarawak...muka

org sarawak tu mcm mana ek??

umie pernah tau...g jalan² kat KL..time tu x pakai tudung...on off je la...ada seorang pakcik

ni dia panggil umie Amoi...dia ngatkan umie budak cina....hahhaha...rasanya umie xda pun muka mcm cina....

umie rasa muka umie sama je stp gambar...


xda kelainan kan....huhuhuuhh







Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. pas ni nak g sarawak leh jumpe ummi :)

    ReplyDelete
  2. boleh..boleh..time make sure umie ada kat sarawak..kalu nka jumpa umie kat Putrajaya pun boleh sb umie dah tinggal kat putrajaya..hehhe

    ReplyDelete
  3. salam... nasib mai nubak lau dun batan to putik.. hehee.. guro mak bahhh....

    ReplyDelete
  4. mmg dr dulu..kalo tgk thru blog ni..mmg tak nmpak mcm org sarawak la..tp tau tau la kalo tgk umie secara live..hehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...