Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 19, 2010

♥♥♥♥♥♥banner blog♥♥♥♥♥

Bismillah....

hahhahaha..boleh x gelak dulu sblm nak nak start berbicara ni..hahha...nak berbahasa puitis la pulak...
::u all perasan x banner umie kat atas tu tu...punya la simple je kan...::
♣♣tu sekadar utk hiasan je tau..bukan ada apa² pun...♣♣

♠♠ni tengah nak create banner baru blog umie ni...♠♠
◘◘u all ada idea x macam mana nak buat banner yang sesuai, saiznya...warna sesuai nyer...supaya banner tu nanti x la memberatkan blog umie..rasanya pakai banner seketul ni cukup ringan jer..hahhaha....◘◘

ok...u jelah...kalu ada idea tu meh la share ngan umie....idea nak tokok tambah atau tokok tolak ker..hehehhe



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. hahah.. yg ni betul2 ringan... skali klik sume kua.. hehehe...

    kita upah orang buat header.. tak siap lagi... hehehe..

    ReplyDelete
  2. yarabbi rindok hati nangga blog sidak urang sarawak eh..updated blogger terhebat

    ReplyDelete
  3. k....bagus gak kalu header nyer ringan gini kan...tengah fikir nak wat yang baru ni.tu la letak jelah gambar tu..hahahha

    ReplyDelete
  4. Jai: hahahha...mun jak terhebat..mun ada idea baru nak molah n3..tok n3 merapu adalah..hahhaha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...