Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 19, 2010

::2nd Putrajaya International Hot Air Ballon::

Bismillah....

Esok ada Karnival WOW Putrajaya...
byk aktiviti dan acara menarik time ni nanti....so kepada sesiapa yang nak p tengok tu...meh la datang ke Putrajaya...
yang umie nak g tengok tu adalah Hot Air Balloon....umie baru 1st time nak g tengok ni..sblm ni umie x pernah tengok lagi...
tp syg...mr. hubby xda kat rumah..dia g outstation..
sapa yang umie nak ajak g tengok ni..
kalu x pun umie gamble g sorang-sorang je la....
nanti jalan sorang-sorang je la...

Then pada bulan Mac nanti ada 2nd Putrajaya International Hot Air Balloon ni.....

so kalu u all nak tau lebih lanjut tentang fiesta ni klik sini Hot Air Balloon




Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. umik, bukan ke 2nd hot air balloon tu bulan 3? esok karnival wow.. ada hot air balloon gak...

    ReplyDelete
  2. K...nasib baik K ingatkan umie...bulan Mac umie tengok mcm bulan februari...hahhaha... ayat dah ubah dah...hahhaha....esok g tengok ker?

    ReplyDelete
  3. Salam

    Menarik.. tapi saya nak tengok sambil berada dalam air cond. Cuaca panas.. nanti saya sakit kepala.. lalu mood pun hilang. [banyak betul alasan kan?]

    ReplyDelete
  4. irtiyah: hahhaha..mana la nak dapat tengok tu dalam air cond..kalu tengok dari dalam tv boleh la..hhehehehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...