Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, November 22, 2009

Shopping lagi....

Bismillah...

Hari Sbatu dah g shopping ke Low yat dan hari ni lak g Alamanda...selepas je bersarapan di Serdang...umie dan mr. hubby terus ke alamanda...mula sekali ke parkson..sb umie nak beli baju Cheetah Plus..i like cheetah plus..baju besar dan sesuai ngan saiz umie..kebanyakkan baju umie adalah cheetah plus...


ni lak gambar model d5000...model x bertauliah...hehhehe


duduk kat kerusi dengan muka susah hati dan blur je..hahaha..time ni x ramai lagi org kat alamanda..boleh la menerai camera tu....


keluar je dari parkson terus terjah carrefour....sebenarnya umie nak g carrefour sb umie dah lama aim mesin jahit ni...then terus la beli comforter baru...biru lagi tu...niar tido dengan tenang nyer...hahaha..nak beli warna pink tp xda la pulak...biru pun ok...


ni la model mesin jahit yang umie beli tu...BROTHER

close up sikit....hehhee..

so..lepas ni..umie ada hobby baru..selain dari menjadi fotographer...tailor pun boleh gak..tp just jahit baju umie dan mr. hubby jelah yer...hhehehhe

Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. wah umie, pandai menjahit ek..jeles2
    tingin nak menjahit tp ish tangan ni gigil je pegang jarum jahit tu..nak cucuk masuk benang pun tak lepas2 hihihih..

    ReplyDelete
  2. Ada apa apa masalah dengan mesin jahit ini kah? Saya sedang cari mesin jahit sekarang...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...