Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 24, 2009

n3 2 dalam 1

Bismillah....

Tahun depan nak Raya Cina...sblm raya Cina ni mesti prosperity burger adakan...tp...ni sebelum raya haji dah kuar dah...apa kes...hehheheh...tp dia kuarkan beef je dulu tp chicken nyer ndak ada lagi...

dah kali ke 3 umie makan burger ni dalam minggu ni...

tengahari tadi umie g alamanda just nak jalan-jalan sorang-sorang..nak tenangkan fikiran..tengok ofis dah mcm hura-hara sb ada pengubahsuaian tempat duduk dan unit...otak umie ni pening dah...sakit hati..kecil hati..semuanya ada....
tp umie cool je..tp sometimes mata berair jugak akhirnya...tahan je la dari mengalir laju gitu....biar Tuhan je la yang tahu...mr. hubby memang dah faham situasi umie so dia benarkan umie pg seorang diri lagipun dia pun xda kat ofis hari ni....hati umie menangis tp hanya Tuhan je yang tahu.....
sometime ada perkara kita xleh nak bagitau org tp padahal org lain sedar tp still lagi nak buat gitu...it's ok..it's alright...as long..umie dan mr. hubby tetap bahagia walaupun ada kelebihan dan kekurangannya....semuanya berserah pada Allah swt.........Thanks to all my friends sb bagi doa dan semangat pada umie....

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...