Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, November 29, 2009

Induksi Khusus 2009 Part 2

Bismillah....

sorila wat u all tertunggu-tunggu n3 Part 2 pasal Induksi Khusus ni....
so n3 kali ni umie nak cerita sikit la pasal aktiviti dan makanan yang disediakan kat sini...


so..ni pulak gambaran dari dalam dewan...teringat la pulak time blajar dulu..bilik kuliahnya mcm ni...

saper yang pernah g induksi khusus ni mesti dah dapat agakkan apa aktiviti yang dilakukan cuma cara penyampaiannya je yang berbeza...ni..time tengah hujan renyai...sblm ni diaorg ada wat cari harta karun tak jauh pun..dokat je...sblm balik ke dewan makan...diaorg kena menyeberang sungai je..badan x basah pun..just kaki jer...hehhehe....mcm x mencabar la pulak kan...hahhaha...gambar ni..diaorg tengah tunggu nak dapatkan task persembahan so..sblm tu..diaorg kenala menari dulu berpandukan kepada music yang dimainkan..klakar pun ada...mcm-mcm ada je diaorg ni...hhehehe


ni pulak keadaan dewan makannya..kena buka kasut kalu nak masuk sini....

ni pulak meja makannya yang digunakan...kalu urus setia makanan dihidang dan kalu peserta buffet jer..


makanan kat sini sedap..okla..sb menepati selera umie..tp xda la pedas pun cuma..yang umie x puas hati ni adalah..time mlm last..we all kalu ikutkan ada bbq tp masalahnya, mcm bukan bbq..bayangkan la kalu makanan macam ni..ni bbq ker...oh tidak..makanan gini umie boleh dapat kat pasar malam tau...bukannya x bersyukur tp x berbalaoi..dah la kena tambah rm27 lagi nak wat hidangan ni..memang x berbalaoi-baloi..yang umie tau..ayam je dia bakar then yang selebihnya...apa kessssssss...........??? kalu beli kat pasar malam..boleh lagi sedap ni..dah la makanannya keras....goreng dari pukul brpaa umie pun x tau...dok lak dalam hutan...apa boleh buat..makan je la...

so...itu jela pasal induksi tu...so lepas ni dah tau dah..dah ada pengalaman dah nak deal ngan mana-mana tempat kalu nak wat kursus...kalu x memenuhi kehendak kita dan seperti yang telah dirancang...so..boleh la potong bajet/LO..xyah bayar penuh....hahhaha....boleh gitu....so fikirla sendiri yer.....



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...