Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, November 25, 2009

Induksi Khusus 2009 Part 1

Bismillah....

Minggu lepas 16-19 november 2009...umie ada wat kerja luar..umie jd urusetia untuk Induksi khusus...memandangkan umie dah kat unit latihan..so..kalu kursus yang dianjurkan oleh Bahagian umie..so umie akan keluar la..dapatla jugak merelease kan tension dok di ofis bagai org lepas gempa bumi je tu...
untuk n3 1st ni umie nak cerita sikit la pasal penginapan dan facilities yang ada kat sini..sebelum tu..terlupa lak umie nak bagi tau..tempat ni namanya adalah
WOODZALLEY VILLAGE, SG. CONGKAK, HULU LANGAT, SELANGOR
kalu sesiapa yang biasa g Sg. Congkak tu..tau la tempat nyer di mana yer...



ni adalah rumah/bilik penginapan untuk urus setia..pada awalnya..urus setia di tempatkan di bilik VIP tp we all xnak..sb penat la nak naik turun tangga..so we all decide je nak dok bilik ni sb dekat ngan dewan, surau dan gelanggang senaman...



yang umie nomborkan tu adalah bilik penginapan bagi peserta...


ni pulak dewan kuliah...


ni pulak gelanggang tempat senaman tu...


ni pulak overview bagi kawasan village ni..tempatnya berbukit-bukit...
next n3 nanti umie akan cerita lak apa yang we all wat kat sana k....tungggguuu......


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...