Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 19, 2009

Last Day Syawal


Bismillah....

Sepanjang bulan Ramadhan ni...asyik makan je..sebulan berpuasa..sebulan juga la makannyer..walaupun begitu..berat umie turun jugak sekilo lebih..xtau ler kenapa...tp alhamdulillah...bagus la turun dari naik je je...doktor pun dah sarankan supaya umie menurunkan berat badan ke normal...
hari ni...ofis umie ada wat jamuan..kat PICC(Putrajaya International Convention Center). Kalu x silap umie dah masuk 2 kali kot wat kat PICC ni...tp majlis kali ni mcm x meriah dari sebelum ni jer..entah kenapa..adakah itu just perasaan umie je.....???
so tanpa membuang masa..layan je la gambar umie ni yer.....

Hari ni td umie pakai jubah ni....Jubah ni kakak umie sendiri yang jahitkan...Kainnya sulam bunga timbul...Kain ni umie beli dari satu laman web yang jual kain ni...pemilik blog ni pulak org kampung umie sendiri..so umie terus je ke rumahnyer..kalu u all nak tengok kain yang lain...boleh la terjah blog dia ni...click sini. Mesti puas hati dan kainnya lawa....

ni gambar time makan kat PICC..tp gambar makanannya lupa nak ambik...hhehehe

ni pulak gambar umie dan zue yang tengah nak suap tembikai kat mulut tu....

Nasib baik la cuti sekolah..boleh la jugak budak ni jadi model..kreatif sungguh...
ni dari Gerai Bahagian Pemeriksaan dan Perundingan...gerai lain umie x sempat nak ambik...



ni...layan je la gambar ni....suka sgt nak bergambar...tunggu je la gambar yg lagi lawa..dengan camera yang lagi canggih ye..ni just guna camera hp je....entah bila nak ada camera tu yer...

so setakat tu je la hari raya umie pada tahun ni....





nota kaki: teringinnyer nak ada DSLR...bila la nak dapatkan camera tu...kumpul duit la dulu sampai cukup...kat mana nak dapatkan harga berpatutan yer??? sapa tau??
Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...