Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 18, 2009

Bismillah...

Lately..umie rasa macam ada satu penyakit je berjangkit ngan umie ni..tau x penyakit apa???:minimo_18: penyakit "M"..xboleh nak sebut penuh perkataan tu karang melarat dan berjangkit kat org lain pulak..:minimo_20:tengok je la blog umie ni..mcm x berkemas je..n3 pun dah jarang nak wat..masalahnya adalah "M" nak transfer gambar dari hp ke lappy ni...
badan umie pun xbrapa nak sihat ni...:minimo_29: asyik rasa letih je memanjang..kat ofis pun nak berjalan pun umie x larat..duduk je kat tempat sendiri..:minimo_14:balik rumah pun jarang gak nak buka lappy..kalu YM umie on je:minimo_01:..ada la umie buka lappy tp kadang-kadang x hapdet blog pun tp :minimo_26:jenjalan blog org lain je....
u all jgn salahkan :minimo_34:umie tau kalu umie x hapdate blog umie ni yer..kalu ada apa-apa just tinggalkan pesanan kat chatbox atau YM :minimo_12:je umie terus k....doakan je la umie sihat kembali yer...:minimo_33:





Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. ala cian nyer..
    m 2 ap ek??? mengandung ke malas...huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha...MALAS la ayu..akak mana da mengandung mcm ayu lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. nanti2 mengandung le tu...heheh..akak doakan..

    ReplyDelete
  4. **kak ain...
    thanks kak..harap2 masin la yer..ada la rezeki umie nanti

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...