Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, August 18, 2009

Bismillah...

Lately..umie rasa macam ada satu penyakit je berjangkit ngan umie ni..tau x penyakit apa???:minimo_18: penyakit "M"..xboleh nak sebut penuh perkataan tu karang melarat dan berjangkit kat org lain pulak..:minimo_20:tengok je la blog umie ni..mcm x berkemas je..n3 pun dah jarang nak wat..masalahnya adalah "M" nak transfer gambar dari hp ke lappy ni...
badan umie pun xbrapa nak sihat ni...:minimo_29: asyik rasa letih je memanjang..kat ofis pun nak berjalan pun umie x larat..duduk je kat tempat sendiri..:minimo_14:balik rumah pun jarang gak nak buka lappy..kalu YM umie on je:minimo_01:..ada la umie buka lappy tp kadang-kadang x hapdet blog pun tp :minimo_26:jenjalan blog org lain je....
u all jgn salahkan :minimo_34:umie tau kalu umie x hapdate blog umie ni yer..kalu ada apa-apa just tinggalkan pesanan kat chatbox atau YM :minimo_12:je umie terus k....doakan je la umie sihat kembali yer...:minimo_33:





Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. ala cian nyer..
    m 2 ap ek??? mengandung ke malas...huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha...MALAS la ayu..akak mana da mengandung mcm ayu lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. nanti2 mengandung le tu...heheh..akak doakan..

    ReplyDelete
  4. **kak ain...
    thanks kak..harap2 masin la yer..ada la rezeki umie nanti

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...