Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, August 16, 2009

ada gempa bumi ker?

Bismillah...

dah bersawang dah rupe nyer blog umie ni.. n3 kali ni umie mulakan dengan pertanyaan..ada gempa bumi ker???:03: malam td umie terasa mcm kena hayun je...mula-mula tu umie

sorang je yang rasa..boleh la pulak mr. hubby kata umie sorang je yang terhayun..boleh gitu? last-last dia pun mengakui jugak yang dia pun ada rasa gak hayunan tu...:07:. dari

tengahari td dah umie terperasan tp yang paling kuat time kul 9 lebih mlm td...dah la umie ni dok

tinggal 15 memang la terasa sb rumah ni dah la tinggi..petang tadi pun ada gak..umie ingat umie

yang pening...

untuk pengetahuan u all yang x baca paper tu...memang ada gempa bumi di Sumatera..yang kita

dok kat Semenanjung ni pun terasa gak...Gempa bumi bawah laut berukuran 7.0 mangnitud di

bahagian barat Indonesia....

Ni maksudnya...dunia ni dah makin panas..bukan setakat panas kat dalam tanah tp atas muka

bumi ni pun panas....mcm-mcm dah berlaku dah sekarang ni...marila kita semua bertaubat selagi

masih ada ruang dan waktu untuk kita bertaubat...kalu kita baca paper pun..remaja sekarang ni

ramai yang mengamalkan gaya hidup songsang...bersekudukan dengan bukan

muhrim..berasmaradana sesama perempuan dengan perempuan dan lelaki sesama lelaki...

nauzubillah....jauhkanlah perkara ni dari keluarga kita...







Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. sy tak rasa pape pun kak...tido mati btul la semlam..hahahahha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...