Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 11, 2009

Kawin Lagi

Bismillah....

wat suspen je tajuk n3 kali ni..dah 2 minggu ni umie kalu hari sabtu mesti g kenduri kawin..nasib baik la g area putrajaya ni je..dan 2 minggu ni jugak la umie pakai baju yang sama je g kenduri..bukannya pa, kalu pakai baju kerja g kenduri rasa mcm nak g kerja je..nanti mesti adala org ckp, baju kerja pun baju kenduri gak..ah..kadang2 umie pun x kisah gak..bedal je la labu...ada aku kisah....hehe

kali ni umie nak cerita ckit pasal majlis perkahwinan Wawa dan suaminya Anden...Actually..diaorg ni dah di nikah kan di Ipoh, Perak dan disandingkan pulak di Putrajaya...supaya senang la keluarga sebelah lelaki ni nak meraikan pengantin ni..then ktorg yang dok Putrajaya ni boleh gak nak datang ke majlis nyer ni..biasala tu kan..wat majlis rumah pihak perempuan then barula rumah lelaki pulak... ni la serba sedikit gambar yang umie ambik td..tengok je lah ye....1 perkara yang best tentang diaorg ni...wawa dan anden ni berkonsi minat yang sama iaitu..suka sangat la ambik gambar@jurufoto...gambar2 yang diaorg ambik memang best dan lawa...Anden ni blajar lagi di Melbourne, Australia then Wawa pulak akan menyusul mengikut Anden ke sana...


makanannya


3 org tetamu ni kena ada..lepas ni giliran nazirah ngan ana pulak yang nikah lepas ni yer..aammmiiinnn

umie pun kena ada gak tau...xkan miss nak bergambar ngan pengantin..suka sangat tengok org dah kawin ni..sesiapa saja yang kat luar sana tu xkawin lagi tu..cepat-cepat la kawin dan cari calonnya ye...


Ni time dah nak balik sb dia pun ada sesi bergambar pulak lepas tu..


gambar ni umie paling suka..umie ambik dari flickr jurugambar dia..best giler...majlis x grand pun xper..yang penting gambarnya kena lawa..ni gambar dia time kat Ipoh..
Untuk pengetahuan kalian..member diaorg ni memang ada wat bisnes ambik gambar, studio pun ada gak..wawa ni pun selalu gak ikut kawan-kawan dia g ambik gambar pengantin..kalu x silap umie diaorg nye studio tu kat Wangsa Maju.

anyway..Wawa + Anden...selamat pengantin baru, semoga dimurahkan rezeki, bahagia hingga ke akhir hayat...




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...