Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 05, 2009

update



kerja-kerja..xpernah nak habis..every month.. ni je la kerja umie..org bertukar je.. nak kena update semua..memenatkan..sampai tua buat benda ni boleh jadi juling mata..rasanya tak da org sanggup nak wat kerja yang umie wat ni..kalau la ada org sukarela menawarkan diri nak wat kerja ni..alangkah seronoknyer..rasanya xda lagi yang angkat tangan nak wat kerja ni..paling teruk pun org angkat kaki je..blah..tak sanggup nak wat..apa boleh buat...mana-mana tempat pun byk kerja cuma content kerja tu yang membezakannya..tengok la tu...keciknyer jadual tu..setiap kali nak update, umie akan guan A3 paper baru nampak tp nak kena adjust besar sikit 130% baru la nampak jelas la sikit tp ada gak org ckp still x nampak..hehehe..entah la, nak wat mcm mana. Nak guna kertas majong pun mesin fotostat pun x muat..buat je umie..bersyukur je la ngan apa yang ada..alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...