Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 07, 2009

PC Baru


hai semua..hehehe..umie ada berita gembira nak bagitau ni...umie dah dapat pc baru..lawa tak pc baru umie..DELL intel Core 2 Duo lagi tu...hehehe...best nyer..tak la mcm pc umie sebelum ni..tp umie syukur gak la..pc lama tu pun power gak sb 1G..sapa budak PKS yang dapat pc lama umie tu untung la...tp yang payahnyer pc lama tu sb selalu je rosak..dari tahun 2006-2008 dah 3 kali umie tukar monitor..format pun dah 3 kali. entah apa la umie buat kat pc tu sampai jd gitu..ganas betul..hehehe. Hope dah ada pc baru ni..productivity kerja pun ok..insyaAllah..hehehe...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...